Klopsiki Z Jeżozwierza
Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kolendrę, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klopsiki Z Jeżozwierza, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Klopsiki Z Jeżozwierza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse scallion, imbir i kolendra w maszynce, aż drobno posiekane.
Dodaj wieprzowinę, sherry, olej sezamowy, gorący sos chili, 1/4 łyżeczki pieprzu, jajko i połowę (1 1/4 łyżeczki) przyprawy ramen; proces do gładkiej. Przechowywać mieszaninę w lodówce przez 15 minut.
Rozgrzać 4 cale oleju roślinnego w średnio ciężkim dnie garnku na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni.
Moczyć makaron ramen w misce z gorącą wodą z kranu przez 5 minut, przewracając raz; powinny być na tyle giętkie, aby oderwać się bez łamania.
Dobrze osuszyć i osuszyć. Ostrożnie odciągnij pasma; przykryj folią.
Zwilżonymi rękami uformuj 1 niewielką łyżkę mieszanki wieprzowej w kulkę. Zawiń i naciśnij trochę makaronu wokół piłki, pozwalając trochę mięsa pokazać przez. Powtórz z pozostałym mięsem i makaronem.
Smażyć klopsiki na gorącym oleju w partiach, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aż makaron są chrupiące i złociste, a mięso jest gotowane przez, O 2 protokół.
Przenieść do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty do odsączenia; doprawić solą.
Podawać ze słodkim sosem chili do zanurzenia.