Klopsiki z jabłkami babci
Klopsiki z sosem jabłkowym babci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, skondensowany krem z zupy selerowej, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Klopsiki z jabłkami babci, Klopsiki Z Musem Jabłkowym, oraz Babcia Maronis Klopsiki 100 Latki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Jajko i mleko ubić w dużej misce i wymieszać z grzankami. Pozostawić grzanki do namoczenia mieszaniny mleka na około 2 protokół. Lekko wymieszać w musie jabłkowym, cebula, czosnek, ser Cheddar, i sól i pieprz, i wymieszać w mielonej wołowiny rękami, aż dokładnie połączone. Uformuj mieszaninę mięsa na 1 1/2-calowe kulki i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W tej samej misce ubijamy śmietanę z zupy selerowej z odparowanym mlekiem.
Piec, odsłonięty, w nagrzanym piekarniku, aż sos będzie bulgotał i zgęstniał, a mięso nie będzie już różowe w środku, około 45 minut.
Posypać parmezanem na 15 minut przed końcem pieczenia i piec, aż ser się rozpuści i zacznie brązowieć. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka klopsa powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).