Klopsiki wołowe duszone w piwie z sosem chrzanowym

Klopsiki wołowe duszone w piwie z sosem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1606 kalorii, 110g białka, oraz 91 g tłuszczu. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odebrać amber ale, consomme wołowiny, mielonej wołowiny i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Duszone żeberka wołowe z serową kaszą chrzanową i słodko-kwaśnym sosem Porter.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokroić dwie 1-calowe grube kromki chleba i namoczyć je w mleku, aby zmiękczyć.
Połączyć wołowinę, sos Worcestershire i trochę soli i pieprzu w dużej misce. Wycisnąć nadmiar płynu z chleba, a następnie pokruszyć go na małe kawałki między palcami, dodając go do wołowiny.
Dodać natkę pietruszki, 2 łyżki chrzanu, czosnek i jajko.
Wymieszać, aż się połączy, a następnie uformować w 2 1/2-calowe kulki.
Podgrzej żeliwną patelnię lub dużą, szeroką patelnię o ciężkim dnie na średnim ogniu.
Dodaj EVOO do gorącej patelni, następnie gotować klopsiki aż rumiane, 7 do 8 protokół.
Dodaj piwo i gotuj przez 1 minutę, aby je lekko zmniejszyć.
Dodaj consomme, przykryć patelnię folią i gotować przez 12 do 15 protokół, potrząsając patelnię od czasu do czasu.
W międzyczasie upiecz Pozostałe bochenki chleba w piekarniku.
W misce wymieszać śmietanę, szczypiorek, śmietanę i pozostałe 2 łyżki chrzanu. Doprawić solą i pieprzem.
Podziel klopsiki między talerze i udekoruj rukolą.
Podawać z sosem do namaczania śmietany i kawałkami chleba tostowego.