Klopsiki Wieprzowe Banh Mi

Klopsiki Wieprzowe Banh Mi
Wieprzowina Meatball Banh mi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 24g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka pieprzu, grubo marchew, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klopsiki Wieprzowe Banh Mi, Meatball Banh Mi, oraz Pikantny Klopsik Banh Mi.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki wmała miska. Doprawić solą. czy z wyprzedzeniem Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Linia obramowana bakingsheet z folią. Delikatnie wymieszaj składniki w dużej misce. Za pomocą zwilżonych dłoni i skąpej łyżki stołowej dla każdego, mieszankę mięsa rollmeat w 1-calowe klopsiki. Arrangeon blacha do pieczenia. DO AHEAD może być wykonany1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wrzucić pierwsze 5 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, rzucając od czasu do czasu.
3
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj połowę klopsików. Smażyć na brązowo i gotowane przez, obracając klopsiki często i obniżenie ciepła, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
6
Przenieś klopsiki na inną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wstawić do piekarnika. Powtórz z pozostałymi klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Każdą bagietkę lub bagietkę przeciąć poziomo na pół. Wyciągnij tyle chleba z każdej połowy chleba, aby pozostawić skorupę o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
ChlebChleb
9
Rozprowadzić gorący majonez chili na każdej skorupce chleba. Ułóż jalapeños, następnie kolendry, w dolnych połówkach. Napełnij każdy z 1/4 klopsików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
KolendraKolendra
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
Papryka ChiliPapryka Chili
MajonezMajonez
10
Odcedzić marynowane warzywa; umieścić na klopsikach. Naciśnij na górze bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KlopsikiKlopsiki
BagietkaBagietka
11
* Dostępne w sekcji Asian foods wielu supermarketów i na rynkach azjatyckich.
12
** Dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
13
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn