Klopsiki słodko-kwaśne II
Klopsiki słodko-kwaśne II to bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przepis ten zachwycił 285 osób. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajko, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Klopsiki słodko-kwaśne, oraz Klopsiki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć wołowinę, jajko, cebulę, bułkę tartą, sól i pieprz.
Rozwałkować w klopsiki o wielkości od 1 do 1 1/2 cala.
Na dużej patelni na średnim ogniu, smażyć klopsiki, aż rumiane ze wszystkich stron.
W oddzielnej średniej misce wymieszać wodę, ocet, keczup, skrobię kukurydzianą, cukier i sos sojowy.
Polać klopsiki i pozostawić SOS zagęścić. Nadal podgrzewać, aż sos po prostu zacznie bąbelkować.