Klopsiki słodko-kwaśne II to bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przepis ten zachwycił 285 osób. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajko, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Klopsiki słodko-kwaśne, oraz Klopsiki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć wołowinę, jajko, cebulę, bułkę tartą, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Cebula
Wołowina
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Rozwałkować w klopsiki o wielkości od 1 do 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Rolka
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, smażyć klopsiki, aż rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
W oddzielnej średniej misce wymieszać wodę, ocet, keczup, skrobię kukurydzianą, cukier i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ocet
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Polać klopsiki i pozostawić SOS zagęścić. Nadal podgrzewać, aż sos po prostu zacznie bąbelkować.