Klopsiki Szwabskie (Fleischkuechle)

Klopsiki Szwabskie (Fleischkuechle)
Swabian klopsiki (Fleischkuechle) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jeśli masz masło, majeranek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Klopsiki Szwabskie (Fleischkuechle), Schwabischer Kartoffelsalat (Sałatka Ziemniaczana Ze Szwabii), oraz Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea).

Instrukcje

1
Wlać mleko do miski; bułki moczyć w mleku przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce umieścić namoczone w mleku bułki, wołowinę, wieprzowinę, jajka, cebulę, pietruszkę, majeranek, czosnek, sól i pieprz; wymieszać rękoma, aż do równomiernego połączenia. Podzielić mieszaninę na osiem porcji i zwinąć je w kulki. Spłaszczyć kulki, aby 1-calowe grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Roztopić masło na dużej patelni. Smażyć każdy patty w roztopionym maśle, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 160 stopni F (72 stopnie C), około 6 minut z każdej strony. Można je podawać na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn