Klopsiki Stroganoff z makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsika Stroganoff z makaronem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żółtek, wody, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meatball Stroganoff, Meatball Stroganoff, oraz Meatball Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól. Zrób studnię w środku. Ubij żółtka, jajko i wodę; wlej do studni. Wymieszać razem, tworząc ciasto. Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię; zagnieść 8-10 razy. Podziel na trzecie; rozwałkuj każdą z nich tak cienko, jak to możliwe.
Odstawić na 20 minut lub do częściowego wyschnięcia.
Pokrój na 1/4 cala. paski, a następnie do 2-w. kawałki; odstawić.
W innej dużej misce, połączyć jajko, keczup, owies, cebula i sól. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie; dobrze wymieszać. Kształt na 1-1 / 2-in. jaja.
Umieścić klopsiki na wysmarowanym stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 10-15 minut lub aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W dużym rondlu, połączyć zupę, śmietanę, mleko i papryka; ciepła przez.
Dodać klopsiki; przykryć i gotować do ogrzania, często mieszając.
W innym rondlu zagotować wodę i sól; dodać makaron. Gotować przez 12-15 minut lub aż makaron będzie miękki; odcedzić. Wymieszać z masłem i pietruszką.