Klopsiki Judy

Klopsiki Judy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Judy klopsiki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałki muszkatołowej, selera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Judy ' s Salmon for One, Judy ' s Egg Foo Yong, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.In mała miska mix razem cały sezon mix ingredients.In patelnię z sosem roztopić masło i dodać cebulę, zieloną paprykę selera, zieloną cebulę, czosnek, Tabasco, Worcestershire i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos TabascoSos Tabasco
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Saute aż mix zaczyna trzymać się patelni, o 5 protokół.Następnie dodać odparowane mleko i ketchup. Gotować kilka minut i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usunąć liście laurowe.Wymieszać mieloną wołowinę z mieloną wieprzowiną, jajkami i bułką tartą.Gdy mieszanka warzywna osiągnie temperaturę pokojową wymieszaj ją z mieszaniną mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Piec na patelni 9x13 cali w temperaturze 350 stopni przez 25 minut.Podnieść ciepło do 400 stopni i gotować DODATKOWE 35 minut lub aż gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn