Klopsiki Francuskie Z Cebulą Wolno Gotowane
Przepis Slow-Cooker Francuskie cebulowe klopsiki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 40 minut. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 162 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu wołowego, mieszanka zupy cebulowej, klopsiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca, oraz Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, umieścić klopsiki. W średniej misce wymieszać sos, zupę wymieszać i sherry; delikatnie wymieszać w klopsiki.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 3 1/2 do 4 1/2 godziny.
Klopsiki podawać z widelcami do fondue lub długimi wykałaczkami.