Klopsiki Diner

Klopsiki Diner
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Diner klopsiki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stary, Dobry Klopsik Z Jadalni, Diner Special Meatloaf, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, rozbić wołowinę na małe kawałki, za pomocą widelca lub łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek obrać i drobno posiekać. Obierz cebulę i posiekaj tyle cebuli na małe kawałki, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe. Owinąć pozostały kawałek cebuli i przechowywać w lodówce do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać czosnek i cebulę do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
4
Rozetrzyj chleb na małe kawałki i dodaj do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WołowinaWołowina
5
Dodaj mleko, sos Worcestershire, szałwia, sól, musztarda, pieprz i jajko do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
JajkoJajko
6
Wymieszać widelcem, dużą łyżką lub rękami, aż składniki zostaną dobrze wymieszane.
7
Umieść mieszaninę wołowiny na patelni do pieczenia. Uformuj mieszaninę w 8x4-calowy bochenek na patelni, a następnie rozłóż keczup na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec 50-60 minut, aż mięso i soki nie będą już różowe lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony na środek bochenka będzie miał wartość 71°, a środek bochenka nie będzie już różowy*.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Pozostaw Bochenek 5 minut, aby łatwiej było go wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć bochenek z patelni i pokroić w plasterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn