Klonowy gulasz wieprzowo-warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wieprzowo-warzywnego z klonu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 422 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.11 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, cebula, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gulasz wieprzowy klonowy z gotowanymi jajkami na twardo, Galicyjski gulasz wieprzowo-warzywny, oraz Gulasz wieprzowo-warzywny z pietruszką polentą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj połowę wieprzowiny; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Dodaj pozostałą wieprzowinę; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Dodaj cebulę i grzyby na patelnię; smażyć 4 protokół. Wieprzowinę odstawić na patelnię, dodać marchewkę i kolejne 7 składników (marchewka, piwo). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina będzie miękka.
Połącz skrobię kukurydzianą, ocet i musztardę w małej misce i wymieszaj trzepaczką.
Dodać do mieszanki wieprzowej i doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty, często mieszając.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.