Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek

Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek
Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką gruszkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka sera manchego, sałatki, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Detox pieczona Delicata Squash, Pardina soczewica i sałatka z jarmużu z Klonowo-gruszkowym winegretem balsamicznym.

Instrukcje

1
Połącz składniki marynaty w małej misce. Rezerwy 1/2 szklanki marynaty do opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść steki wołowe i marynatę 1/3 szklanki w plastikowej torbie do żywności; steki włączyć do płaszcza. Zamknij worek bezpiecznie i marynować w lodówce 15 minut do 2 godzin. Rezerwy pozostałej marynaty do szczotkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Moczyć dwa 10-calowe szaszłyki bambusowe w wodzie 10 minut; odcedzić. Włożyć cebulę do szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Cebulę umyć i pokroić boki gruszek w połowie marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Usunąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6
Steki umieść na siatce na średnich, popiołowych węglach; ułóż cebulę i gruszki wokół steków. Steki z grilla, pokryte, 11 do 14 minut (na średnim ogniu na rozgrzanym grillu gazowym, 11 do 15 minut) dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej doneness (160 stopni F), obracając się od czasu do czasu. Grillować cebulę 12 do 15 minut (13 do 16 minut na gaz) i gruszki 8 do 10 minut (czasy grillowania gazowego pozostają takie same) lub do miękkości, okazjonalnie obracając i szczotkując stek, cebulę i gruszki z pozostałą zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Usuń cebulę ze szaszłyków. Cebulę i gruszki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Połączyć zielenie, gruszki, cebula, ser, orzechy i zastrzeżone 1/2 Puchar marynaty; wrzucić delikatnie połączyć. Steki pokroić w plasterki; doprawić solą, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
ZieloniZieloni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Podawać z mieszanką sałatkową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn