Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek

Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką gruszkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka sera manchego, sałatki, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Detox pieczona Delicata Squash, Pardina soczewica i sałatka z jarmużu z Klonowo-gruszkowym winegretem balsamicznym.
Instrukcje
Połącz składniki marynaty w małej misce. Rezerwy 1/2 szklanki marynaty do opatrunku.
Umieść steki wołowe i marynatę 1/3 szklanki w plastikowej torbie do żywności; steki włączyć do płaszcza. Zamknij worek bezpiecznie i marynować w lodówce 15 minut do 2 godzin. Rezerwy pozostałej marynaty do szczotkowania.
Moczyć dwa 10-calowe szaszłyki bambusowe w wodzie 10 minut; odcedzić. Włożyć cebulę do szaszłyków.
Cebulę umyć i pokroić boki gruszek w połowie marynatą.
Usunąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Steki umieść na siatce na średnich, popiołowych węglach; ułóż cebulę i gruszki wokół steków. Steki z grilla, pokryte, 11 do 14 minut (na średnim ogniu na rozgrzanym grillu gazowym, 11 do 15 minut) dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej doneness (160 stopni F), obracając się od czasu do czasu. Grillować cebulę 12 do 15 minut (13 do 16 minut na gaz) i gruszki 8 do 10 minut (czasy grillowania gazowego pozostają takie same) lub do miękkości, okazjonalnie obracając i szczotkując stek, cebulę i gruszki z pozostałą zarezerwowaną marynatą.
Usuń cebulę ze szaszłyków. Cebulę i gruszki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Połączyć zielenie, gruszki, cebula, ser, orzechy i zastrzeżone 1/2 Puchar marynaty; wrzucić delikatnie połączyć. Steki pokroić w plasterki; doprawić solą, według uznania.
Podawać z mieszanką sałatkową.