Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek

Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką z gruszek
Klonowo-balsamiczny marynowany stek z grillowaną sałatką gruszkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka sera manchego, sałatki, steki z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany stek balsamiczny z marynowanym czosnkiem, Balsamiczny-marynowany Grillowany stek z papryką, oraz Detox pieczona Delicata Squash, Pardina soczewica i sałatka z jarmużu z Klonowo-gruszkowym winegretem balsamicznym.

Instrukcje

1
Połącz składniki marynaty w małej misce. Rezerwy 1/2 szklanki marynaty do opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść steki wołowe i marynatę 1/3 szklanki w plastikowej torbie do żywności; steki włączyć do płaszcza. Zamknij worek bezpiecznie i marynować w lodówce 15 minut do 2 godzin. Rezerwy pozostałej marynaty do szczotkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Moczyć dwa 10-calowe szaszłyki bambusowe w wodzie 10 minut; odcedzić. Włożyć cebulę do szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Cebulę umyć i pokroić boki gruszek w połowie marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Usunąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Steki umieść na siatce na średnich, popiołowych węglach; ułóż cebulę i gruszki wokół steków. Steki z grilla, pokryte, 11 do 14 minut (na średnim ogniu na rozgrzanym grillu gazowym, 11 do 15 minut) dla średnio rzadkich (145 Stopni F) do średniej doneness (160 stopni F), obracając się od czasu do czasu. Grillować cebulę 12 do 15 minut (13 do 16 minut na gaz) i gruszki 8 do 10 minut (czasy grillowania gazowego pozostają takie same) lub do miękkości, okazjonalnie obracając i szczotkując stek, cebulę i gruszki z pozostałą zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Usuń cebulę ze szaszłyków. Cebulę i gruszki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Połączyć zielenie, gruszki, cebula, ser, orzechy i zastrzeżone 1/2 Puchar marynaty; wrzucić delikatnie połączyć. Steki pokroić w plasterki; doprawić solą, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Podawać z mieszanką sałatkową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn