Klon Pieczony Brukselka

Klon Pieczony Brukselka
Klon pieczone brukselki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, masło, olej z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sezam Klonowy Pieczony Brukselka, Pieczony Klon Balsamiczny Brukselka, oraz Boczek Klonowy Pieczony Brukselka.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej rzepakowy na bardzo dużej patelni, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać brukselkę i doprawić solą i pieprzem, następnie gotować na dużym ogniu bez mieszania, aż będą rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Dodać niesolone masło i brązowy cukier i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy cukier się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
4
Dodać syrop klonowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brukselka są po prostu chrupiące-przetargu, o 7 protokół. Wymieszać z octem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
5
Dodać kasztany i olej z orzechów włoskich i gotować do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brukselkę i kasztany do miski. Gotować płyn do gotowania na dużym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
SOS polać brukselką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn