Klon-Pekan Sticky Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Klon-Pekan Sticky Bars spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 167 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Jeśli masz masło, sól, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Klon Pecan Sticky Bars, Pecan-klon lepkie rolki, oraz Klon-Pekan Lepkie Bułeczki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9x9x2-calowa metalowa patelnia do ciasta. Używając miksera elektrycznego, ubij masło, cukier i żółtko w misce, aby wymieszać.
Dodać mąkę i sól; ubijać, aż utworzą się wilgotne grudki. Zbierzcie razem ciasto. Naciśnij ciasto na dnie i 1/2 cala w górę boki patelni.
Piec ciasto na złoty, o 20 protokół. Super.
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż masło topi się i mieszanina jest gładka. Gotować nadzienie 30 sekund.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią, następnie orzechami.
Wlać gorące nadzienie do skorupy.
Piec bary, aż wypełnienie jest bulgotanie w centrum, o 15 protokół. Chłodne pręty całkowicie w patelni na stojaku (wypełnienie stanie się twarde). Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przykryć i schłodzić.)