Klon-Pekan Lepkie Bułeczki
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 110 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz klon glazury, masło, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pull-Apart Klon Pecan Lepkie Bułeczki, Cheat ' S Brown Butter and solone Maple Pecan lepkie bułeczki, oraz Klonowe Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmaruj 2 (8-calowe) okrągłe lub kwadratowe patelnie na ciasto lub patelnie. Łyżka lepkiego syropu bułki do patelni.
Przygotuj ciasto na gorącą rolkę zgodnie z zaleceniami z tyłu opakowania; odstawić ciasto na 5 minut.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 18 x 10 cali.
Posmarować roztopionym masłem. Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać masłem.
Ciasto rozwałkować szczelnie, zaczynając od 1 długiego końca; pokroić na 16 plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść 1 plasterek na środku każdej przygotowanej patelni.
Umieść 7 plastrów wokół środkowej rolki w każdej patelni.
Przykryć Patelnie luźno folią; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 do 45 minut lub do podwojenia luzem.
Odkryć rolki, i piec 15 do 20 minut lub aż złoty kolor i gotowe. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 5 minut. Przygotuj Klon glazury i pędzla na rolkach. Top z tosty pekan.
SPRÓBUJ TEGO TWISTA! Lepki Jabłko-Cynamon
Bułki: obrać i posiekać 2 jabłka Granny Smith (ok. 3 szklanki posiekane).
Umieść jabłka w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i zalej jabłkami 1 szklanką soku jabłkowego. Przykryj szczelnie folią z wytrzymałego tworzywa sztucznego; złóż mały narożnik, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić 15 minut. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, posypując jabłka mieszanką brązowego cukru przed zwinięciem.