Klon Orzech Graham Krakers
Klon Orzech Graham krakers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 78 fanów. Mieszanka mąki, koszerna łyżeczka soli, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe, Krakersy Graham, oraz Krakersy Graham dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę, zmielone orzechy włoskie, brązowy cukier, soda oczyszczona i sól w robocie kuchennym i pulse do mieszania.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina mokry piasek.
Połącz syrop klonowy, mleko, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z klonu (jeśli używasz) w małej misce.
Dodaj do mieszanki mąki i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto się połączy. Będzie bardzo miękki i lepki. Łyżka ciasta na dużym arkuszu folii. Postaraj się uformować go w prostokąt o grubości 1 cala. Owinąć ciasto w plastik i schłodzić w lodówce przez dwie godziny lub przez noc.
Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. Obficie powierzchnia robocza mąki i wałek do ciasta. Podziel ciasto na pół i wróć do połowy do lodówki.
Ciasto rozwałkować na długi, cienki prostokąt. Będzie bardzo miękki i lepki; mąka w razie potrzeby. Przyciąć krawędzie ciasta i pokroić w prostokąty 4x2-calowe.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Przerzuć skrawki i wytnij więcej prostokątów. Powinieneś mieć w sumie 12 do 1
Użyj palców widelca do szturchnięcia 5 rzędów otworów w środku lub każdego krakera. Zaciśnij krawędzie.
Posypać cukrem granulowanym (w przypadku użycia). Powtórz z drugą połową ciasta.
Przełożyć blachy do lodówki i schłodzić przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Piec krakersy, aż lekko rumiane wokół krawędzi i lekko twarde w dotyku, o 15 protokół, obracając blachy do pieczenia w połowie. Chłodne krakersy graham całkowicie na stojaku, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika. Będą trzymać przez około tydzień.