Klon-musztarda-mieszany pieprz glazurowany łosoś z brukselką

Klon-musztarda-mieszany pieprz glazurowany łosoś z brukselką
Klon-musztarda-mieszany pieprz glazurowany łosoś z brukselką Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 8,74 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu jabłkowego, koszerna sól i pieprz, brukselka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Brukselka z sosem musztardowym i klonowymi orzechami pekan, Brukselka z sosem musztardowym i klonowymi orzechami pekan, oraz Klon-glazurowany Kurczak z jabłkiem-brukselka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 filiżanki zrębków hickory, nasączanych przez 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Ubij razem 2 szklanki wody, syrop klonowy, sól i całe ziarna pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać łososia, umieścić kawałek folii na i umieścić talerz na górze, aby utrzymać zanurzenie. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Łososia wyjąć z solanki. Osusz łososia papierowymi ręcznikami i umieść na blasze do pieczenia, umieść w chłodnym, suchym miejscu (nie w lodówce), aż powierzchnia ryby będzie sucha i matowa, od 1 do 3 godzin w zależności od wilgotności. Do przyspieszenia procesu można użyć wentylatora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Połącz syrop klonowy, musztardę i pokruszone różowe ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1
Wyjąć ruszt grillowy i płytkę ceramiczną z kuchenki. Roztrzep nasączone wióry drzewne na wierzchu. Wyreguluj kuchenkę, aby utrzymać temperaturę od 150 do 160 stopni F. Temperatura ta powinna być utrzymywana przez cały dym. Połóż na ceramicznej płycie. Dym, aż najgrubsza część ryby zarejestruje 150 stopni, około 1 godziny 30 minut. Zacznij szczotkować szkliwem co kilka minut przez ostatnie 15 minut procesu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Łososia podawać z brukselką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
W dużej misce wymieszać olej, ocet, sok z cytryny, musztardę, syrop klonowy, sól z selera oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sól SelerowaSól Selerowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W robocie kuchennym z nasadką na tarce, posiekaj brukselkę. (Jeśli nie masz robota kuchennego, możesz zetrzeć ręcznie lub przeciąć bardzo cienko nożem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
TarkaTarka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Przełożyć do miski z sosem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj radicchio i szczypiorek i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem (aby kiełki się rozpadły i zmiękły).
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
KiełkiKiełki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
7
Dodać orzechy włoskie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn