Klon-musztarda-mieszany pieprz glazurowany łosoś z brukselką
Klon-musztarda-mieszany pieprz glazurowany łosoś z brukselką Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 8,74 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu jabłkowego, koszerna sól i pieprz, brukselka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Brukselka z sosem musztardowym i klonowymi orzechami pekan, Brukselka z sosem musztardowym i klonowymi orzechami pekan, oraz Klon-glazurowany Kurczak z jabłkiem-brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 4 filiżanki zrębków hickory, nasączanych przez 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Ubij razem 2 szklanki wody, syrop klonowy, sól i całe ziarna pieprzu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodać łososia, umieścić kawałek folii na i umieścić talerz na górze, aby utrzymać zanurzenie. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
4
Łososia wyjąć z solanki. Osusz łososia papierowymi ręcznikami i umieść na blasze do pieczenia, umieść w chłodnym, suchym miejscu (nie w lodówce), aż powierzchnia ryby będzie sucha i matowa, od 1 do 3 godzin w zależności od wilgotności. Do przyspieszenia procesu można użyć wentylatora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Połącz syrop klonowy, musztardę i pokruszone różowe ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1
Wyjąć ruszt grillowy i płytkę ceramiczną z kuchenki. Roztrzep nasączone wióry drzewne na wierzchu. Wyreguluj kuchenkę, aby utrzymać temperaturę od 150 do 160 stopni F. Temperatura ta powinna być utrzymywana przez cały dym. Połóż na ceramicznej płycie. Dym, aż najgrubsza część ryby zarejestruje 150 stopni, około 1 godziny 30 minut. Zacznij szczotkować szkliwem co kilka minut przez ostatnie 15 minut procesu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Łososia podawać z brukselką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
W dużej misce wymieszać olej, ocet, sok z cytryny, musztardę, syrop klonowy, sól z selera oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sól Selerowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
W robocie kuchennym z nasadką na tarce, posiekaj brukselkę. (Jeśli nie masz robota kuchennego, możesz zetrzeć ręcznie lub przeciąć bardzo cienko nożem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Tarka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Dodaj radicchio i szczypiorek i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem (aby kiełki się rozpadły i zmiękły).
Składniki, których będziesz potrzebować
Radicchio
Kiełki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.