Klon Jalapenos
Maple Jalapenos może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 28 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 50. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś papryczki jalapeno, paski bekonu, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos), Marynowane Jalapeños, oraz Kandyzowane Jalapenos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jalapenos wzdłuż na pół i usuń nasiona. Odłóż na bok. W małej misce ubij serek śmietankowy, ser feta i syrop na gładką masę. Łyżka do połówek pieprzu.
Umieść w dwóch natłuszczonych 15-calowych. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia. Posyp boczkiem i posyp brązowym cukrem.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut dla pikantnego smaku, 30 minut dla średniego i 40 minut dla łagodnego.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Totus Tuus Cava z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, dotykowe i gęste w ustach, o soczystym, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.