Klon-Jabłko Party Riblets

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Klonowo-jabłkowe Riblety. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz galaretkę jabłkową, sos sojowy, prawdziwy syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj brown butter maple Rum Party mix, Maple Coconut Party Mix Drops, oraz Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią.
Na patelni wyłożonej folią umieścić mięsiste boki; przykryć folią.
Tymczasem w rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj pozostałe składniki. Gotować na małym ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące i dobrze wymieszane.
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Wyjąć żeberka z piekarnika. Odkryć; spuścić płyn z żeber. Obróć żebra mięsiste boki do góry; pędzel z 1/2 mieszaniny syropu.
Pędzel z pozostałą mieszaniną syropu; piec 10 do 15 minut dłużej lub aż żebra będą miękkie i szkliwione.