Klon Grillowany Łosoś

Klon Grillowany Łosoś
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Klon Grillowany łosoś może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, filety z łososia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Klon Grillowany Łosoś, Klon Grillowany Łosoś, oraz Grillowany Łosoś Dijon-Klon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę. Zapiekać i marynować w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzej grill lub patelnię do grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Wyjąć rybę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Zalać marynatą do małego rondla; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Umieść rybę na stojaku do grillowania lub patelni pokrytej natryskiem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness, fastrygując od czasu do czasu marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
6
Rybę wyjąć z grilla, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn