Klon-Glazurowany Stek Z Szynki
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 126 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać ocet cydr, musztarda dijon, stek z szynki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z Klonu i soi, Stek z szynki glazurowany z brzoskwinią, klonem i bourbonem, oraz Klonowy stek glazurowany z pieczonej endywii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak około 3 cali od źródła ciepła.
Stek z szynki pokroić na 4 porcje.
Wymieszaj syrop, musztardę i ocet w małej misce, aby zmiksować.
Obficie posmaruj jedną stronę steku z szynki mieszaniną syropu i ustaw na wyłożonej folią patelni do pieczenia. Broil aż glazura jest po prostu nakrapiane złocisto-brązowe plamy i lekko bulgotanie, 5 do 7 minut. Obrócić i szczotkować drugą stronę szynki obficie mieszaniną syropu. Broil aż glazura jest bąbelkowy i nakrapiane złocisto-brązowe plamy, o 5 minut dłużej.