Klon-Glazurowana marchewka i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marchwi i jabłek z klonem. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 179 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka jabłka, syrop o Smaku klonu, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Klon-pieczone jabłka i marchew, Marchew Klonowa Szkliwiona, oraz Marchew Klonowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 1-quart.
Dodaj marchew. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić 12 do 15 minut lub do miękkości; odcedzić.
Masło ciepła w 6-calowej patelni na średnim ogniu do gorąca. Jabłka ugotować na maśle 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z syropem i kardamonem. Gotować od 3 do 5 minut, często mieszając, aż jabłka będą równomiernie zeszklone. Wymieszać z marchewką.