Klon-brązowy cukier Anioł ciasto z orzechami włoskimi
Need a deser bezmleczny? Klon-brązowy cukier Anioł ciasto z orzechami włoskimi może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mąka ciasto, klon ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Brązowy Cukier Angel Food Cake, Brązowy Cukier Anioł Jedzenie Ciasto, oraz Brązowy cukier Angel Food Cake z kandyzowanymi plastrami cytrusów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, 1/2 szklanki cukru granulowanego, brązowy cukier i gałkę muszkatołową, mieszając trzepaczką.
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodaj 1/2 szklanki cukru granulowanego, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat in extracts.
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórz procedurę z mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Aby przygotować polewę, połącz cukier puder i syrop klonowy w małej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na wierzch ciasta wymieszać cukier, posypać orzechami włoskimi.