Klon balsamiczny brukselka i sałatki z dzikiego ryżu
Klon balsamiczny brukselka i sałatki z dzikiego ryżu jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 163 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Klon Balsamiczny Pieczona Brukselka, Pieczony Klon Balsamiczny Brukselka, oraz Klon-Balsamiczny Pieczony Brukselka.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj syrop, ocet, sól i pieprz.
Brukselkę ugotować zgodnie z zaleceniami na pudełku. Fajne 5 minut.
Dodaj do mieszaniny syropu w misce; wymieszać delikatnie do herbu. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sałatek; dobrze wymieszać.
Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do ostygnięcia. Aby służyć, umieść jeden liść sałaty na każdym z 4 pojedynczych talerzy; top każdy z mieszaniną sałat.