Kliny Ziemniaczane Wapno-Tymiankowe

Kliny Ziemniaczane Wapno-Tymiankowe
Kliny ziemniaczane wapno-tymiankowe to bezglutenowe przystawka. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ziemniaki, skórkę z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kliny Ziemniaczane Wapno-Tymiankowe, Kawałki Ziemniaków Z Parmezanem Tymiankiem, oraz Kotlety Ze Słodkich Ziemniaków Z Pieczonym Czosnkiem I Tymiankiem.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj masło, sok z limonki, skórkę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MasłoMasło
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój każdego ziemniaka na osiem ćwiartek; Dodaj do mieszanki limonki i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WapnoWapno
3
Połóż kliny skórą do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Połącz ser, sól i paprykę; posyp ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
SerSer
SólSól
5
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn