Klin lodowy z pancettą
Klin lodowy z pancettą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ogórka, pancetta, herbed Lemon-maślanka dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klin Lodowy, Posiekany Klin Lodowy, oraz Krewetkowy Klin Lodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pancetta na patelnię; gotować 3 protokół lub aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Główkę sałaty pokroić na pół; każdą połowę pokroić na 2 kliny.
Umieść 1 klin na każdym z 4 talerzy sałatkowych.
Skropić każdy klin 2 łyżkami Herbed Dressing cytrynowo-maślany; posypać 1/4 szklanki pomidora i 2 łyżki ogórka.
Posypać równomiernie pancettą.