Klasyczny Vinaigrette

Klasyczny Vinaigrette
Klasyczny Vinaigrette wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 378 kalorii, 0g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 64 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, gruba sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczny Vinaigrette, Klasyczny Vinaigrette, oraz Klasyczny Vinaigrette.

Instrukcje

1
Z płaską stroną dużego noża szefa kuchni, rozgnieść czosnek i 1/4 łyżeczki. sól razem do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
W małym przykręcanym słoiku połącz pastę czosnkową, 1 łyżeczkę. musztarda, pieprz i 2 łyżki. ocet. (Jeśli używasz szalotki, pozostaw mieszaninę 10 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj olej do słoika, przykryj i energicznie wstrząśnij, aż olej i ocet emulgują.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Posmakuj i dodaj więcej soli, octu lub musztardy, jeśli chcesz. Opatrunek będzie przechowywany w lodówce do 1 tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wariacje. Korzystając z tej podstawowej formuły, możesz zrobić wiele innych smacznych dressingów.
6
Wymieszać olej: do sałatek z prażonymi orzechami i serem użyj oleju orzechowego lub orzechowego. Oleje orzechowe szybko stają się zjełczałe w temperaturze pokojowej, więc po otwarciu przechowuj je w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów LaskowychOlej Z Orzechów Laskowych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Użyj innego kwasu: ocet balsamiczny jest dobry do sałatek zimowych, takich jak te z orzechami, obfite sery i warzywa korzeniowe. Wiosenne sałatki z delikatnych zieleni lub szparagów można ubrać łagodniejszym winegretem, który wykorzystuje ocet szampański,a winegret z octu sherry pięknie łączy się z podsmażonymi grzybami. Sok z cytrusów można również zastąpić octem. Jeśli używasz słodszych owoców cytrusowych, takich jak pomarańcze, dodaj trochę soku z cytryny, aby nadać dressingowi cierpką krawędź (spróbuj, aby upewnić się, że jest wystarczająco dużo tangu). Prosty sok z cytryny jest łagodniejszy niż ocet i jest często używany w stosunku 1 do 1 z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Ocet SherryOcet Sherry
Owoce CytrusoweOwoce Cytrusowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
ZieloniZieloni
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Spróbuj mieszanek: oznacza to świeże zioła dowolnego rodzaju, a nawet łyżeczkę. lub 2 tapenady, pesto, mielonej sardeli lub galaretki owocowej (jak malina lub porzeczka). Szczypta białego lub brązowego cukru może dopełnić smak zbyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
świeże Ziołaświeże Zioła
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
PorzeczkiPorzeczki
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Dodać do przodu: podwójne lub potrójne przepis mistrzevinaigrette będzie przechowywać, w lodówce, przez okres do 1 tygodnia. Olej zatkać, więc niech opatrunek dojść do temperatury pokojowej i dobrze wstrząsnąć przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1
Dobrze wysuszyć sałatę. Spin w przędzarce sałatkowej lub wysuszyć ostrożnie między ręcznikami, albo będziesz miał miskę rozmoczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Bądź oszczędny z opatrunkiem. Używaj mniej niż myślisz, że potrzebujesz (zacznij od 2 łyżek. na 10 filiżanek sałatki), aby utrzymać sałatkę chrupiącą. Gdy już rzucisz i spróbujesz, zawsze możesz dodać więcej.
3
Rzuć dobrze, ale delikatnie. Używaj czystych rąk; są to najlepsze narzędzia do pokrywania liści dokładnie bez ich zasinienia.
4
Pozwól na miejsce. Użyj dużej miski co najmniej dwa razy większej niż sałatka. Dużo miejsca ułatwia wyrzucanie zawartości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ubierz się w ostatniej chwili. Na chrupiącą sałatkę, ubrać i wrzucić tuż przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn