Klasyczny Smażony Sum

Klasyczny Smażony Sum
Klasyczny smażony Sum może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Smażony Sum, Klasyczny Smażony Sum, oraz Sum smażony na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki i 2 łyżeczki soli w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Filety z suma posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej, równomiernie powlekając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Filety smażyć partiami, 5-6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Uwaga: w przypadku wersji quick weeknight pomiń frytkownicę. Sum gotować w 2 łyżkach gorącego oleju, na partię, na patelni nonstick 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn