Need a dairy free main course? Klasyczny gulasz wołowy może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 34g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz cebulę, tłuszcz przycięte bez kości chuck wołowiny, Wino, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klasyczny Gulasz Wołowy, Klasyczny Gulasz Wołowy, oraz Klasyczny Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Opłukać wołowinę i osuszyć, pokroić na 1 1/2 - do 2-calowych kawałków. Włóż mąkę do papierowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Wołowina
2
Dodać wołowinę i wstrząsnąć, aby pokryć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Wołowina
3
Wlać 3 łyżki oleju do 5-do 6-litrowego pieca holenderskiego na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać połowę mięsa; obrócić kawałki w razie potrzeby, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, 8 do 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Przenieść do miski. Jeśli patelnia jest sucha, dodaj 1 do 2 łyżek oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
5
Dodaj pozostałą wołowinę i dodatkową mąkę w worku; powtórz na brązowe kawałki ze wszystkich stron. Wszystkie mięso i soki z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj pokrojoną cebulę, mielony czosnek, liście laurowe, sok z cytryny, Worcestershire, sól, cukier, papryka, pieprz, mielone goździki, Wino i bulion na patelnię. Wymieszać często, skrobanie się rumiane kawałki, aż mieszanina jest gotowanie. Przykryj patelnię szczelnie, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka po przekłuciu, 1 1/2 do 1 3/4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Goździki Mielone
Czosnek Mielony
Sok Z Cytryny
Liście Laurowe
Papryka
Pieprz
Bulion
Cebula
Cukier
Wołowina
Sól
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj ziemniaki, marchew, seler i gotującą się cebulę na patelnię. Kontynuuj gotowanie, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, 25 do 30 minut dłużej.