Klasyczny Czekoladowy Malt Angel Food Cake

Klasyczny Czekoladowy Malt Angel Food Cake
Klasyczne ciasto czekoladowe słodowe Anioł żywności może być tylko deser, którego szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka kakao, słodowane mleko w proszku, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczny Angel Food Cake, Klasyczny Angel Food Cake, oraz Klasyczny Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę, 3/4 szklanki cukru, słodowane mleko w proszku i kakao, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią, sokiem i ekstraktem z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
7
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Łyżka ciasto do nieoczyszczonej 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn