Klasyczne wędzone crostini z łososia
Klasyczne crostini z wędzonego łososia to przystawka, która serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 17 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cytryn, dymki, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Crostini Z Łososia Wędzonego, Crostini Z Łososia Wędzonego, oraz Crostini Z Łososia Wędzonego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia pokroić w cienkie paski.
Ser wymieszać z dymką i kaparami. Przechowywać w lodówce do 2 dni.
Każde crostini posmarować mieszanką serową, na wierzchu posmarować paskiem łososia.
Podawać z cytrynowymi klinami.
W przypadku baz crostini każdą z 4 bagietek pokroić na 20 plastrów o grubości cm, odrzucając końce.
Skropić oliwą z oliwek i umieścić pod grillem. Gotować przez 2-3 min, aż lekko złoty, następnie odwrócić i gotować przez kolejne 1-2 min, aż złoty i chrupiące na całym. Wykonuj to partiami i przechowuj w dużym, hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.