Klasyczne Tacos Rybne W Stylu Baja

Klasyczne Tacos Rybne W Stylu Baja
Klasyczne Tacos W Stylu Baja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1353 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pico de gallo, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos Rybne W Stylu Baja, Tacos rybne w stylu Baja, oraz Tacos Rybne-Styl Baja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto:.
2
Połącz piwo, mąkę, sól, czosnek w proszku, suchą musztardę, oregano i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do miski i odstawić, przykryte na 1 godzinę.Zrobić sos:.W małej misce wymieszać majonez, jogurt, musztardę, chipotle i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce.Smażyć rybę:.Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Rozgrzać 2 cale oleju w 4 quart głębokim ciężkim rondlu, aż zarejestruje 177° na termometrze.Umieść mąkę na talerzu lub płytkim naczyniu. Pogłębiać 10 pasków ryb w mące, strząsnąć nadmiar, następnie płaszcz w cieście, pozwalając nadmiar kapać, i ostrożnie upuścić w gorącym oleju.Smażyć, mieszając, aż blady złoty, 2 lub 3 minuty. Łyżką szczelinową przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.Powtórz z pozostałymi rybami (powrót oleju do 350 F między partiami).Odstawić miskę oleju na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podgrzać tortille i ponownie rybę:.Tortille Wrap w stosy 6 w folii i ciepła w piekarniku, aż gorące, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Wyjmij tortille z folii i ponownie owinąć ręcznikiem kuchennym, aby utrzymać ciepło.W międzyczasie podgrzej olej, aż zarejestruje 375 stopni. Refry paski ryb w partiach po 10, mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy, 1 lub 2 minuty.Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć again.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Serwować:.Ułóż dwie tortille kukurydziane razem, wierzch z rybą, kapustą, sosem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Podawać z limonką i salsą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS adobo (z puszki chipotle)SOS adobo (z puszki chipotle)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiwo, pluspiwo, plus1porcja startego parmezanuchoppotle chile, sadzonechoppotle chile, sadzone2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana kolendraposiekana kolendra4krewetki i żyłki1 łyżka zielonej cebulki, pokrojonej na kawałki o długości 2,5 cm1 łyżka zielonej cebulki, pokrojonej na kawałki o długości 2,5 cm454papryka habanerofilet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)filet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)24tortille kukurydzianetortille kukurydziane2Spód: okruszki z herbatników grahampiwo (nie ciemne)piwo (nie ciemne)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass4krewetki i żyłkiklin wapiennyklin wapienny1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano4krewetki i żyłkipico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt zwykłyjogurt zwykły4krewetki i żyłkidrobno rozdrobniona czerwona kapustadrobno rozdrobniona czerwona kapusta4krewetki i żyłkiświeża salsaświeża salsa2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2Średnia żółta cebula, posiekanaolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczuolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn