Klasyczne Tacos Rybne W Stylu Baja

Klasyczne Tacos Rybne W Stylu Baja
Klasyczne Tacos W Stylu Baja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1353 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pico de gallo, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos Rybne W Stylu Baja, Tacos rybne w stylu Baja, oraz Tacos Rybne-Styl Baja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto:.
2
Połącz piwo, mąkę, sól, czosnek w proszku, suchą musztardę, oregano i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do miski i odstawić, przykryte na 1 godzinę.Zrobić sos:.W małej misce wymieszać majonez, jogurt, musztardę, chipotle i sól. Przykryć i przechowywać w lodówce.Smażyć rybę:.Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozgrzać 2 cale oleju w 4 quart głębokim ciężkim rondlu, aż zarejestruje 177° na termometrze.Umieść mąkę na talerzu lub płytkim naczyniu. Pogłębiać 10 pasków ryb w mące, strząsnąć nadmiar, następnie płaszcz w cieście, pozwalając nadmiar kapać, i ostrożnie upuścić w gorącym oleju.Smażyć, mieszając, aż blady złoty, 2 lub 3 minuty. Łyżką szczelinową przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.Powtórz z pozostałymi rybami (powrót oleju do 350 F między partiami).Odstawić miskę oleju na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podgrzać tortille i ponownie rybę:.Tortille Wrap w stosy 6 w folii i ciepła w piekarniku, aż gorące, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij tortille z folii i ponownie owinąć ręcznikiem kuchennym, aby utrzymać ciepło.W międzyczasie podgrzej olej, aż zarejestruje 375 stopni. Refry paski ryb w partiach po 10, mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy, 1 lub 2 minuty.Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć again.To
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Serwować:.Ułóż dwie tortille kukurydziane razem, wierzch z rybą, kapustą, sosem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Podawać z limonką i salsą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS adobo (z puszki chipotle)SOS adobo (z puszki chipotle)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiwo, pluspiwo, plus12 łyżeczki czosnku w proszkuchoppotle chile, sadzonechoppotle chile, sadzone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana kolendraposiekana kolendra4krewetki i żyłki1 kg Tortilli kukurydzianych1 kg Tortilli kukurydzianych4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)filet z dorsza, pokrojony w paski o szerokości 3 na 1/2 cala. (tilapia, rdzawiec Alaski, sum lub mahimahi można zastąpić)24tortille kukurydzianetortille kukurydziane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapiwo (nie ciemne)piwo (nie ciemne)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda suchamusztarda sucha2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Batoniki toffi Heathświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass4krewetki i żyłkiklin wapiennyklin wapienny1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano4krewetki i żyłkipico de gallo (Pico De Gallo)pico de gallo (Pico De Gallo)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt zwykłyjogurt zwykły4krewetki i żyłkidrobno rozdrobniona czerwona kapustadrobno rozdrobniona czerwona kapusta4krewetki i żyłkiświeża salsaświeża salsa2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Średnia żółta cebula, posiekanaolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczuolej roślinny do smażenia w głębokim tłuszczu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn