Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Klasyczne Szwajcarskie Fondue to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Mieszanka kostek chleba, skrobi kukurydzianej, kirsch i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 142 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Klasyczne Szwajcarskie Fondue.
Instrukcje
Pocierać wewnątrz 4-quart ciężkiego garnka z wyciętych stron czosnku pchanie do ekstrakcji soku podczas pracy. Odrzuć czosnek.
Dodaj wino do garnka i doprowadzić tylko na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Nie gotuj wina.Utwórz zawiesinę, mieszając razem skrobię kukurydzianą i kirsch w filiżance, aż do uzyskania gładkiej pasty.Stopniowo dodawaj ser do garnka i gotuj, ciągle mieszając zygzakiem, a nie ruchem kołowym. W przeciwnym razie ser będzie kulką i będzie trudny do pracy. Uważając, aby nie gotować gotować ser jest po prostu topiony i kremowy. Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej do fondue. Przynieś fondue na wolnym ogniu i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 6 do 8 minut.
Przelać do garnka do fondue ustawionego na płomieniu i podawać z chlebem do zanurzenia.