Klasyczne Puree Ziemniaczane
Klasyczne puree ziemniaczane wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest przyniesiony przez Chow. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka śmietany, russet Burbank ziemniaki, szalotki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Klasyczne Puree Ziemniaczane, Klasyczne Puree Ziemniaczane, oraz Klasyczne Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki obrać, pokroić na duże kawałki (około 2-calowe kostki) i umieścić w dużym garnku z mocno osoloną wodą i doprowadzić do powolnego wrzenia na średnim ogniu.Podczas gotowania ziemniaków masło pokroić w drobną kostkę i odstawić.Gdy ziemniaki są przetargu widłowego, dobrze odcedzić i wrócić do garnka; odstawić na 5 minut do wyschnięcia.
Przenieść ziemniaki do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Mikser na niskim poziomie, dodać masło i śmietanę, aż ziemniaki będą gładkie. Wymieszać szalotki, jeśli używasz, i obficie doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.