Klasyczne Nachos z kopnięciem
Przepis Klasyczne Nachos z kopnięciem jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 185 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka chipsów tortilla, ser Habanero ciepła, pomidory, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. W cenie 34 grosze za porcję, ten przepis można uznać za tani. Ten przepis od Allrecipes ma 97 fanów. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Rozłóż chipsy tortilla na blasze do pieczenia; top z serem.
Piec 6 do 8 min. albo aż ser się rozpuści.
Top z pomidorami i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir]()
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie