Klasyczne Kandyzowane Słodkie Ziemniaki
Klasyczne kandyzowane słodkie ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Mieszanka wody, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 102 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, Słodkie Ziemniaki Kandyzowane, oraz Słodkie Ziemniaki Kandyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj słodkie ziemniaki, ale nie obieraj.
Ziemniaki umieścić w rondlu 3-quart.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 20 do 25 minut lub do miękkości.
Odcedzić; lekko ostudzić. Slip off skins.
Pokroić w plastry 1/2 cala.
Podgrzać pozostałe składniki w 10-calowej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i bąbelkowa.
Dodać ziemniaki. Delikatnie wymieszać, aż szkliwione i gorące.