Klasyczne Burgery z keczupem pomidorowym domowej roboty

Klasyczne hamburgery z domowym ketchupem pomidorowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz mielony chuck, cynamon, pieprz i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ketchup Pomidorowy Domowej Roboty, Ketchup Pomidorowy Domowej Roboty, oraz Ketchup Pomidorowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu, a gdy jest gorąco, dodać cebulę i gotować, mieszając, aż miękki i złoty, 7 do 10 protokół.
Dodać pozostałe składniki ketchup, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo gruby, o 35 protokół.
Odstawić do ostygnięcia. Jeśli chcesz gruby ketchup, przykryć i przechowywać w lodówce.
Aby uzyskać gładkość, przenieś do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i uzyskaj pożądaną teksturę.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc i do 3 tygodni. (