Klasyczna zupa wołowo-jęczmienna
Klasyczna powolna zupa wołowo-jęczmienna to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jęczmień perłowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beef Barley Soup, Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę, czosnek, wołowinę, sól i pieprz gotować w oleju 7 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest rumiana.
Łyżka mieszanki wołowiny do 6-quart powolnej kuchenki. Wymieszać z marchewką, jęczmieniem i bulionem.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Wymieszać z mrożonym groszkiem i kukurydzą. Przykryć i gotować 8 do 10 minut lub aż groch i kukurydza są gorące.