Klasyczna Wołowina Stroganoff

Klasyczna Wołowina Stroganoff
Klasyczna wołowina Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Classic Beef Stroganoff (Zapalniczka ), Klasyczny Makaron Wołowy Stroganoff, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na około 1 1/2x1 / 2-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
2
Gotować grzyby, cebula i czosnek na maśle w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będą miękkie; usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować wołowinę w tej samej patelni, aż brązowy. Wymieszać 1 szklankę bulionu, sól i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BulionBulion
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
5
Pozostałą 1/2 szklanki bulionu wymieszać z mąką; wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
6
Dodać mieszankę cebuli; podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z kwaśną śmietaną; podgrzać do gorąca (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CebulaCebula
7
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn