Klasyczna szynka pieczona z polewą Klonowo-musztardową

Klasyczna szynka pieczona z polewą Klonowo-musztardową
Klasyczna szynka pieczona z polewą Klonowo-musztardową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 69g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, syrop klonowy, pół szynki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Klasyczna szynka pieczona z polewą Klonowo-musztardową, Czysty piernik klasyczny z klonową glazurą, oraz Szynka Cola z polewą Klonowo-musztardową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Odetnij twardą, skórzastą skórę z szynki (jeśli ją ma; niektóre szynki nie będą) i zdobądź tłuszcz w układzie crosshatch. Szynka ogier cały z goździkami, umieścić w dużej patelni do pieczenia, i luźno namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Piec, aż termometr włożony w środek najgrubszej części (nie dotykając kości) zarejestruje 135, około 20 minut na Funt. lub 2 do 2 1/2 godziny łącznie, fastrygowanie od czasu do czasu z nagromadzonych soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Podczas pieczenia szynki zrób glazurę: w średniej misce połącz brązowy cukier, syrop klonowy i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Kiedy szynka ma około 40 minut do pieczenia (temperatura wewnętrzna wyniesie 120 do 125), szczotkuj obficie ze wszystkich stron glazurą. Kontynuuj pieczenie, aż szynka osiągnie 135 i glazura będzie dobrze rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia26
Magazyn