Klasyczna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, jajka, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, oraz Klasyczna Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Odcedzić ziemniaki i rozłożyć na patelni do ostygnięcia. Tymczasem przynieś oddzielny garnek wody do wrzenia. Ostrożnie dodać jajka; gotować przez 12 minut, a następnie wyjąć do miski z lodowatą wodą do całkowitego ostygnięcia. Jajka obrać pod zimną bieżącą wodą, a następnie z grubsza posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
W dużej misce, połączyć cebulę, seler, relish, sos Worcestershire, ostry sos, 1 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka pieprzu i majonezu. Wchodzisz na ziemniaki, jajka i szalotki. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona