Klasyczna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka octu winnego ryżowego, majonezu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Klasyczna sałatka ziemniaczana na 50, Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, oraz Klasyczna Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj 2 ćwiartki wody do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj ziemniaki, 2 łyżki soli koszernej, 2 łyżki cukru i 2 łyżki octu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Odcedzić ziemniaki i przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Rozprowadzić na równą warstwę, następnie posypać 2 łyżkami octu. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, około trzydziestu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Połącz pozostały cukier, pozostały ocet, seler, cebula, szalotka (jeśli używasz), pietruszka (jeśli używasz), ogórki kiszone, musztarda i majonez w dużej misce. Wymieszać gumową szpatułką, aby połączyć. Złożyć w ziemniakach. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i pozostaw w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do trzech dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cały Imbir, Rozgnieciony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu