Klasyczna Kulka Serowa ROKA

Klasyczna Kulka Serowa ROKA
Klasyczna Kulka Serowa ROKA może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojego pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Z tego przepisu powstają 22 porcje zawierające 161 kalorii , 2 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 51 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka serka śmietankowego Philadelphia®, proszku czosnkowego, pasty kraft® roka i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 13% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Klasyczną kulkę serową ROKA , Klasyczną kulkę serową i Klasyczną kulkę serową .

Instrukcje

1
MIESZAJ pierwsze 3 składniki, aż dobrze się wymieszają. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
2
Uformować w kulę; posmarować pozostałymi składnikami.
3
PODAWAĆ z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Ritz®Krakersy Ritz®

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów owocowych i kremowych oraz serów pleśniowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn