Klasyczna Cevicha rybna w stylu peruwiańskim

Przepis klasyczny peruwiański Ceviche ryb może zaspokoić twoje pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 10 minut. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 20g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać liście kolendry, do 2 papryki jalapeño, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ceviche Peruwiańskie, Ceviche w peruwiańskim stylu Beto, oraz Peruwiańska Flądra Ceviche Z " Nowego Południowego Stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ryby, sok, cebula, kolendra i jalapeño w dużej misce i delikatnie złożyć rękami, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostawić do marynowania przez co najmniej 5 minut, składane od czasu do czasu.
Przełożyć na półmisek i w razie potrzeby podawać natychmiast z gotowaną kukurydzą i słodkimi ziemniakami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.