Kipery i bity

Kipery i bity
Kippers and Bits to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 140 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka vidalian cebula, befsztyk pomidor, chleb wieloziarnisty, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Doniczkowe Kip, Bits N Bites, oraz Frosty Toffi Bits Pie.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, jogurt, skórkę z cytryny i sok. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
JogurtJogurt
SokSok
2
Toast za chleb. Aby złożyć kanapki, połóż chleb na powierzchni roboczej i rozłóż sosem cytrynowym. Top z 1 liściem sałaty (w razie potrzeby złożyć), 1 plastrem pomidora, 1 plastrem cebuli, jedną czwartą filetów kipper i 1 uncją/28 gramów awokado. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
AwokadoAwokado
SałataSałata
SOSSOS
PomidorPomidor
ChlebChleb
CebulaCebula
TostyTosty
1
Kippers on toast to klasyczny posiłek w Wielkiej Brytanii i Irlandii, podczas gdy sardynki są bardziej popularne w Skandynawii. Albo ryby działa w tym przepisie, a jeśli masz resztki, wrzucić je do jaj, sałatka lub czerwony sos dla ponczu smaku!
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
SardynkiSardynki
TostyTosty
JajkoJajko
RybyRyby
2
Na kanapkę: kalorie 380, białko 17 g, tłuszcz całkowity 19 g, węglowodany 37 g, Sód 690 mg, błonnik 12 g
3
Prawdziwie Zdrowa Rodzinna Książka Kucharska
4
Przedruk za zgodą prawdziwie zdrowej rodziny książka kucharska: Mega-pożywne posiłki, które są inspirowane, pyszne i modne przez Tina Ruggiero, M. S., R. D., zdjęcia Bill Bettencourt. Tina Ruggiero-Tina Ruggiero Po raz pierwszy wydana w 2013 roku przez Page Street Publishing.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn