King Cake

King Cake
Król ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 263 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, ciepłą wodę, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake).

Instrukcje

1
Połączyć wodę, drożdże i 2 łyżeczki cukru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dobrze wymieszać; odstawić 5 minut lub do bąbelków.
3
Połącz 4 szklanki mąki, 1/2 szklanki cukru, sól, gałkę muszkatołową i skórkę z cytryny; dodaj ciepłe mleko, roztopione masło, żółtka i mieszaninę drożdży. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
4
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść w wystarczającej ilości pozostałej mąki, aby ciasto było sztywne. Kontynuuj ugniatanie przez 8 do 10 minut lub aż ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Umieść ciasto w wysmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem. Wybijamy ciasto i układamy na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W razie potrzeby posypać cytronem i ugniatać, aż cytron będzie równomiernie rozłożony. Kształt ciasta do cylindra 30 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CitronCitron
CiastoCiasto
7
Umieść cylinder na wysmarowanej blasze do pieczenia; kształt w pierścień, szczypanie kończy się razem, aby uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Umieść dobrze nasmarowaną puszkę kawy o wadze 2 funtów w środku pierścienia, aby utrzymać kształt podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
9
Wciśnij fasolę lub pekan delikatnie do pierścienia od dołu, aby był całkowicie ukryty przez ciasto. Przykryj pierścień ręcznikiem i powtórz procedurę rosnącą 45 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
10
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjmij puszkę z kawą i umieść ciasto na stojaku z drutu, aby ostygło.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Ciasto skropić glazurą; posypać kryształkami cukru, na przemian kolorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn