Kimchi Lub Kimchee
Kimchi lub Kimchee wymaga mniej więcej 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę ryżową, sos rybny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Podstawowe Kimchi Z Kapusty Napa (Kimchee), Kimchi / Kimchee / Gimchi (Koreańska Sfermentowana Pikantna Kapusta), oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu).
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!