Kiełbasa żubrowa, jabłko i szałwia
Kiełbasa żubrowa, jabłko i szałwia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 22 minuty. Jeśli masz pieprz, o twardej teksturze, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać firmowe tofu można śledzić to danie główne z Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Burgery z szałwii Żubrówki z boczkiem balsamicznym Chutney jabłkowy, jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy, oraz Szałwia, kiełbasa i sos jabłkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Płaszcz prostokątne naczynie do pieczenia 3-quart sprayem do gotowania; odstawić. Gotować kiełbasę Żubr i cebulę na średnim ogniu w bardzo dużej patelni, aż kiełbasa Żubr będzie brązowy.
Dodać jabłko i gotować przez 5 Więcej minut.
W dużej misce ubić jajka, mleko, szałwię i pieprz.
Umieść kostki chleba w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Na wierzch wymieszać kiełbasę z żubrem i serem. Delikatnie wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę chleba.
Piec, odsłonięty, przez 40 do 45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.