Kiełbasa śniadaniowa z indyka

Kiełbasa śniadaniowa z indyka może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru śniadaniowego. Za 1,93 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 140 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób. 178 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i przyjaznej dla FODMAP . Jeśli masz brązowy cukier, mielony tymianek, mieloną szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to: Jajecznica na śniadanie z kiełbasą z indyka, boćwiną i słodkimi ziemniakami , Sałatka śniadaniowa z kiełbasą, szpinakiem i jajkami przepiórczymi oraz Kremowe risotto z wędzoną kiełbasą z indyka .
Instrukcje
Wymieszaj indyka, brązowy cukier, sól, czarny pieprz, szałwię, tymianek, majeranek i płatki czerwonej papryki w misce. Uformuj mieszankę z indyka w kotlety.
Smażyć kotlety na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu, aż będą złocistobrązowe i nie będą już różowe w środku. Powinno to zająć od 6 do 8 minut.