Kiełbasa śniadaniowa szałwiowo-musztardowa
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj kiełbaskę śniadaniową szałwiowo-musztardową. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis zawiera 443 kalorie, 20 g białka i 39 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,54 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka cebuli, liści szałwii, mielonej wieprzowiny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 62%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczona kiełbasa i dynia z musztardą i szałwią, Kiełbasa śniadaniowa z szałwią jabłkową i Kiełbasa śniadaniowa z szałwią klonową.
Instrukcje
Rozgrzej 2 łyżki oleju na średniej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i smażyć do miękkości.
Dodaj czosnek i koper włoski i smaż przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia, wymieszać z musztardą i szałwią i pozostawić do ostygnięcia na 5 minut.
Włóż wieprzowinę do miski, dodaj mieszankę cebuli i delikatnie wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na dużym ogniu. Z powstałej masy uformuj 8 kotletów jednakowej wielkości. Smaż po obu stronach, aż uzyskasz złoty kolor. Zmniejsz ogień, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż będzie ugotowane.