Kiełbasa śniadaniowa szałwiowo-musztardowa

Kiełbasa śniadaniowa szałwiowo-musztardowa
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj kiełbaskę śniadaniową szałwiowo-musztardową. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis zawiera 443 kalorie, 20 g białka i 39 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,54 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka cebuli, liści szałwii, mielonej wieprzowiny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 62%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczona kiełbasa i dynia z musztardą i szałwią, Kiełbasa śniadaniowa z szałwią jabłkową i Kiełbasa śniadaniowa z szałwią klonową.

Instrukcje

1
Rozgrzej 2 łyżki oleju na średniej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncja Mielonej Wołowiny 1/2 Szklanki Kiełków Fasoli, Drobno PosiekanychUncja Mielonej Wołowiny 1/2 Szklanki Kiełków Fasoli, Drobno Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
2
Dodać cebulę i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowaniach) Mrożona Cebula PerłowaOpakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
3
Dodaj czosnek i koper włoski i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2 Tortille Z Niebieską Kukurydzą, Grubo Posiekane2 Tortille Z Niebieską Kukurydzą, Grubo Posiekane
4
Zdjąć z ognia, wymieszać z musztardą i szałwią i pozostawić do ostygnięcia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Włóż wieprzowinę do miski, dodaj mieszankę cebuli i delikatnie wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Solonych Krakersów, Pokruszonych I Podzielonych26 Solonych Krakersów, Pokruszonych I Podzielonych
Opakowaniach) Mrożona Cebula PerłowaOpakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, PodzieloneTwarde Tofu, Podzielone
6
Rozgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na dużym ogniu. Z powstałej masy uformuj 8 kotletów jednakowej wielkości. Smaż po obu stronach, aż uzyskasz złoty kolor. Zmniejsz ogień, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż będzie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smażenia IDo Smażenia I
Uncja Mielonej Wołowiny 1/2 Szklanki Kiełków Fasoli, Drobno PosiekanychUncja Mielonej Wołowiny 1/2 Szklanki Kiełków Fasoli, Drobno Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn